Cabaretiers

Cabaret in Onderwijs maakt uitsluitend gebruik van cabaretiers die over ruime ervaring beschikken op het gebied van cabaret én op het gebied van onderwijs. Op deze wijze wordt gegarandeerd dat de sketches, conferences en anekdotes aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de doelgroep.

Cabaret in Onderwijs werkt veelvuldig samen met Frank van Alphen. en maakt daarnaast gebruik van een wisselende pool van cabaretiers.

Frank van Alphen

Al meer dan vijftien jaar is Frank van Alphen actief in het cabaretgenre. Hij startte zijn cabaretloopbaan als frontman, zanger en schrijver van het cabarettrio Scheurend Vlees, om later solo zijn geluk te beproeven. Hij verzorgde diverse optredens in het land, bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival met zijn programma "alleen een dode panda op mijn veranda", was finalist tijdens de Nijmeegse Nacht van het Cabaret en kon tegelijkertijd ook worden bewonderd als presentator van het Keinderkupkesfestival in dé carnavalsstad van het Zuiden, Oeteldonk.

Daarnaast is Van Alphen al tien jaar leraar in het Speciaal BasisOnderwijs en heeft hierin zowel nationaal als internationaal (Aruba) de nodige ervaring opgedaan.